Vacature: Appointment Setter en/of Salesagent

Onderdeel zijn van Scooluxe?

Als Appointment Setter en/of Salesagent ben jij het kloppend hart van onze organisatie. Jouw drive en energie maakt toekomstige klanten blij met onze oplossingen. Daarbij bouw jij een lekker passief inkomen op. The Sky is the Limit. Durf jij het aan?

Beschik jij over de volgende skills...

Passie voor het vak

Je hebt een passie voor sales of bent met enthousiasme bereid dit nieuwe 'salesvakgebied' onder de knie te krijgen.

De juiste keuze

Jij kunt ondernemers uit onze ideale klantgroep helpen de juiste beslissing te nemen op weg naar hun behoefte voor hun business.

Locatie ongebonden

Je kunt goed in een team samenwerken en kijkt uit naar de overlegmomenten en etentjes. Daarnaast wil je lekker locatie onafhankelijk kunnen werken.

Verantwoordelijk

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een passie voor ondernemerschap. De waarde vrijeheid, verantwoordelijkheid en persoonlijke groei staan bij ons op 1!

De juiste mindset

Je hebt een sterke winnaarsmentaliteit en wilt het maximale uit jezelf en uit de business halen. Hebt een groot gevoel bij onze eerste kernwaarde: Samen groeien, samen winnen!

Nederlandse taal

Beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het beheersen van de Engelse taal is geen voorwaarde, wel een pré met het oog op de toekomst.

Over de vacature...

Als Appointment Setter en/of Salesagent ben je het verlengstuk van onze organisatie. Met jou enthousiasme ga je te werk in je eigen gecreëerde vijver van personen en bedrijven die vallen binnen ons ideale klant profiel.

Hier ben je door onze samenwerkingspartner Martijn Kiers van Technical Improvement als binnen de eerste twee maanden van je dienstverband in opgeleid. 

Je bent enorm enthousiast geworden voor Scooluxe aan de slag te gaan na het gelezen hebben van de Brochure 'Werken bij Scooluxe' en het bekijken van de video's en kunt niet wachten om te beginnen met het uitbouwen van onze unieke en eigen ontwikkelde strategie. 

De mensen die jij gaat spreken zijn stuk voor stuk expert in hun markt. Leveranciers van Zonnepanelen, E-commerce bedrijven, Bol.com ondernemers, Real Estate ondernemers, mensen die cursussen verkopen. Je zult het allemaal tegenkomen. 

Hier leer je natuurlijk enorm veel van. Buiten dat je een high-income skill aangeleerd krijgt, die je altijd kunt blijven gebruiken, leer je ook de wereld van deze ondernemers kennen. Samen maken jullie de beste keuze voor hun uitdagingen. En dat met onze oplossingen. 

Wie zit er achter Scooluxe?

Wichert van Helden, 28 jaar, is de trotse eigenaar van een eigentijds en vooruitstrevend marketingbureau, dat zich onderscheidt in de markt door zich 100% te focussen op het resultaat van klanten en daarnaast naar behoefte ook oog houdt op het vervolg en salestraject. Door dit sterk neer te zetten wordt er uit lead-generatie ook echt business gehaald. Een win-win voor zowel onze klanten áls hun eindgebruikers.

Scooluxe is opgericht om ondernemers explosief online te laten groeien en deze nauwgezet te begeleiden op weg naar een onverslaanbare marketing strategie.
Waar veel bedrijven niet of nauwelijks online zichtbaar zijn, realiseert Wichert 35% gemiddelde groei per geholpen ondernemer.

Door jarenlange ervaring op het gebied van Marketing en Sales heeft Wichert voor ieder bedrijf dat hij screent een ‘Quick-Win’ en weet hij bovendien precies hoe deze snel en strategisch in de markt te zetten is!

Dit hebben wij jou te bieden

Topverdiener worden

Met ons unieke verdienmodel bouw jij je eigen passieve inkomen op! Gemiddeld verdienen onze Appointment Setters al +/- €2500,- na vier maanden, passief!

Verantwoordelijkheid 

Je bent verantwoordelijk voor je eigen resultaten, uiteraard met onze steun. Ervaar de vrijheid die wij te beiden hebben.

Neuzen dezelfde kant op

Je komt in een leuk en gezellig team waar persoonlijke groei voorop staat. We willen het maximale uit onszelf halen, en ondersteunen elkaar waar nodig.

Groei

We stimuleren groei en ontwikkeling door te investeren én blijven investeren in jouw ontwikkeling.

Persoonlijke aandacht

Met evaluatie en ontwikkelingsgesprekken geven we al onze medewerkers persoonlijke aandacht. Zo weten we altijd waar we jou het beste mee kunnen ondersteunen.

Ontspanning

We organiseren regelmatig uitjes en etentjes. Hier bespreken we allerlei business zaken maar is er met name ruimte voor relaxing. En altijd op kosten van de zaak! Wel zo makkelijk om te weten.

Solliciteren?

Vermeld waarom jij de persoon bent die wij zoeken voor deze functie en waarom wij samen moeten werken. Mocht je vragen hebben, stuur Wichert van Helden óf Martijn Kiers dan op LinkedIn / Facebook een DM voordat je een gesprek met hen inplant.