Salesproces voor een goudentoekomst?

Waarop ligt jouw focus?

Beste ondernemer,
Ligt jouw focus nog dagelijks en wekelijks op het binnenhalen van nieuwe klanten? Voelt die druk als één van de zwaarste lasten op jouw schouders?
Is jouw salesproces nog mensenwerk, en heb je ook het gevoel dat je hier wel wat aan wílt doen, maar niet weet hoe?

Je frustratie is begrijpelijk, want ieder uur dat je moet spenderen aan het prospecten van potentiële klanten is een uur dat je niet bezig kunt zijn met je core-business en dat is het leveren van een goed product of dienst aan jouw klant. Dáár moet jouw focus liggen.

Scooluxe Salesproces

Wat nou als ik je hier de mogelijkheid geef, om dit radicaal om te draaien, wat zou je daarvan vinden?

Het is zaak om je gehele salesproces dusdanig voorspelbaar te optimaliseren dat je zorgeloos je waardevolle tijd kunt besteden aan het blij maken van je huidige klantenbestand. Dat is tenslotte waarvoor we allemaal ondernemer zijn geworden. Je moet zo snel mogelijk willen stoppen met het gevangen zijn in je eigen bedrijf

We richting ons in eerste instantie op het binnenhalen van automatisch opgewarmde en gekwalificeerde leads, die zich erkent voelen met jouw business en bereid zijn te investeren in de oplossing die jij biedt.
Deze lead-vijver hoeft na het doorlopen van het automatische salesproces alleen nog opgevolgd te worden door middel van een prettig telefoon gesprek.

Ik zeg expres prettig, want doordat mensen affiniteit hebben met jou en je bedrijf zijn ze bereid om met jou het gesprek aan te gaan. Je zult merken dat de toon van deze leads heel anders gaat zijn dan je eerdere gesprekken. Ik heb hiermee al een hoop frustratie van je ontnomen zeker?

Overigens, wat betreft het opvolgen van leads, daarover heb ik eventueel nog een interessant artikel voor je geschreven > Salesoptimalisatie

Waarom Scooluxe?

Al meer dan 4 jaar leiden wij online marketeers op met de nieuwste strategieën en zelf uitgewerkte ideeën om bedrijven voorwaarts te helpen. Inmiddels hebben we 100+ bedrijven geholpen met hun online strategie of hun online groei en ondersteunden we deze bedrijven daarbij ook bij het zetten van de volgende stappen die nodig zijn na implementatie.

Door onze jaren lange ervaring op Marketing en Sales gebied hebben we voor ieder bedrijf dat we screenen een Quick-Win en weten we bovendien hoe we jou dat moeten leren.

Wanneer we samenwerken…

  • Altijd in persoonlijk contact met ons via Skype of Whatsapp. (drop je vraag, binnen 5 uur antwoord
  • 24/7 inzicht in de resultaten
  • Gratis strategieën voor Instagram + Google + LinkedIN
  • E-commerce hacks voor webshops en Bol.com
  • 1 op 1 coaching naar behoefte
  • Zaken als paginabeheer en content planning nemen wij gratis over
  • Klaar voor de volgende stap in je salesproces? Wij begeleiden van A-Z
  • 1 malige bonusuitkering van €275,- bij aanbreng nieuwe klant

Ik daag je uit…. tot het maken van een ijzersterk salesproces

Vanaf hier zijn er drie mogelijkheden…
1. Je blijft zitten waar je zit, doet niets, en je wilt niet investeren in jouw bedrijf.
Waarom zouden anderen dan wel in jouw bedrijf moeten investeren? Wat gaat er veranderen denk je?

2. Je bent toe aan verandering maar weet nog niet helemaal wat de juiste stappen hiervoor zijn en wil eerst de mogelijkheden nog een goed bekijken. Geen probleem, op dat punt staan we als ondernemer allemaal wel eens. Wel wil ik je dan dringend adviseren onze ‘Gratis 4-daagse training’ te volgen.
Deze bevat een hoop waardevolle informatie en gaat je zeker op weg helpen naar de volgende fase in je Online marketing strategie én je ijzersterke salesproces.

3. Je gaat ervoor (beste keuze) en gaat het vanaf nu helemaal anders aanpakken.
En wij gaan we daarbij helpen. Goed nieuws, daar zijn we goed in.

Zullen we meteen een belafspraak plannen? Dan kunnen we direct van start!