Zo doe je zoekwoordenonderzoek

Pakket 2

Google Advertising

5+ jaar

toonaangevend in de markt

100 +

tevreden klanten

5

services inbegrepen

Inbegrepen bij Google Advertising service: 

Google Mijn Bedrijf

Inrichting van je eigen Google Pagina met als doel de Local SEO van je bedrijf meetbaar te schalen. Je wordt als eerste getoond in de zoekresultaten.

LinkedIn Organic Marketing

Bereik je doelgroep organisch via LinkedIn door gebruik te maken van het unieke algoritme.

Content-Management

Ontvang maandelijks een geverifieerd template om onverslaanbare blogs te schrijven die hoog scoren in Google. 

Email Marketing

Geïntegreerde E-mail marketing voor automatische lead-opvolging, up-selling huidige klanten en de fase ná automatische follow up. 

Follow ups en Sales

Implementatie van ons bewezen follow-up en salestraject om te behoren tot de 10% die wél business haalt uit zijn follow up strategie

Onze Visie

Uit doelgroep onderzoek blijkt dat 70% van de ondernemers in Nederland en België moeite hebben met het neerzetten van een Online Marketing strategie of zelfs een goed online fundament. Vele hebben het al wel geprobeerd, maar leverde in de meeste gevallen niet tot nauwelijks iets op.

Het is ons uiteindelijke doel om binnen 10 jaar, 1000+ ondernemers en bedrijven te hebben geholpen op weg naar online dominantie in hun specifieke markt.

Op deze manier kunnen we uiting geven aan onze eerste kernwaarde:

Samen groeien, samen winnen!


Hoor jij erbij? 

Onze speerpunten voor jouw succes online!

Google Ads leveren op:

 • Doelgericht verkeer naar je website of webshop
 • Goede kwaliteit leads door middel van de beste targeting
 • Je wordt vertoond bóven de organische resultaten.
 • Meer websitebezoekers die gericht zoeken op jouw product of dienst.
 • Meer klanten.


Wij nemen je uit handen:

Zonder kennis en ervaring is adverteren op Google en andere zoekmachines een kostbare bezigheid die alleen maar geld kost. Hoe fijn zou het zijn om deze krachtige manier van marketing voor jouw bedrijf, uit te kunnen besteden aan experts met jarenlange ervaring?

We werken niet als een extern bedrijf, maar als partner! Een verlengstuk van jouw organisatie.
We nemen je uit handen:

 • Technische inrichting van je website, Adsmanager, Analytics, conversie-tracker
 • Opbouw van je campagne, doelgroepsbepaling, advertentieteksten.
 • Beheer, bijsturen en optimaliseren van je campagnes
 • Meedenken in kansen 
 • Resultatenrapportage, evaluatie en advies


Onze extra services

Om mee te denken en te blijven bouwen aan het totale online fundament van onze klanten nemen we binnen onze dienstverleningen de volgende extra services kosteloos mee:

 • LinkedIn Organic Marketing
 • Inrichting in onderhoud Google Mijn Bedrijf.
 • Content management. Het oog voor de lange termijn. Scoor hoger in Google met de juiste SEO teksten
 • Email marketing
 • Follow ups en Sales


Focus op resultaat..

Een persoonlijke relatie, het is voor dé manier voor een prettige samenwerking. Daarom evalueren we iedere maand de resultaten van het gehele traject, en maken de plannen voor de komende tijd 100% waterdicht. Met ons unieke garantie-stelsel is er voor jouw geen enkel risico.


Onze winnende formule

Gratis adviesgesprek

In dit gesprek bespreken we geheel vrijblijvend waar je nu staat, waar je naartoe wilt groeien en welke mogelijkheden er liggen voor jou onderneming. Je ontvangt een marketingplan op maat inclusief een samenwerkingsvoorstel en kostenplaatje.

Inwerkproces

Zodra we een geweldige samenwerking aangaan doorloop jij ons gestructureerde inwerkproces. Zo zijn we binnen een half uur helemaal ready-to-go!

Strategiegesprek

In dit gesprek nemen we de gehele strategie voor de komende maanden door. Dit is jouw persoonlijke online fundament. 

Start campagne

We zijn zover. We lanceren de campagne op basis van de samen met jou opgestelde strategie. De eerste resultaten zijn al na twee á drie dagen zichtbaar.

Bijsturen en optimaliseren

Je bezoekersaantallen nemen toe en je eerste conversies zijn zichtbaar. De samenwerking begint zijn vruchten af te werpen. We analyseren dagelijks en sturen bij waar nodig. Net zolang totdat je jouw doelen bereikt.

Periodieke evaluaties

Jij wilt natuurlijk als geen ander op de hoogte gehouden worden van de voortgang. Je ontvangt maandelijks van ons resultaten rapporten en tijdens onze evaluatie-meetings onderbouwen we de cijfers en plannen we vooruit naar de werkzaamheden en mogelijkheden voor de komende periode. Zo blijf je altijd 'In Controll' 

Wichert en Scooluxe vallen op door hun unieke werkwijze. Waar andere stoppen gaan zij door. Door het neerzetten van sterk uitgedachte campagnes, en een 'Master'follow-up is mijn online omzet met 300 % gestegen!

Bram - The Denim Store

Vanaf het begin duidelijk wat ik kon verwachten. Wichert weet de doelgroep perfect te bereiken en de samenwerking ervaar ik als efficiënt, fijn, en heel persoonlijk.

Marco - Haitsma Graveerwerk