Onze missie, onze visie

Samen groeien, samen winnen!

Missie

Scooluxe is opgericht om ondernemers zoals jij, te helpen met het opbouwen en/of uitbouwen van hun online marketing strategie. We helpen ondernemers met daarnaast met het funderen van een goed online fundament. Dit zorgt voor een zekere continuïteit en heeft een bedrijf de groei in eigen hand.

Voor onze klanten vervullen wij de behoefte tot groei van de onderneming via de nieuwe marketingkanalen als Facebook, Google Ads, LinkedIn en Instagram.
Deze platformen zijn de basis om de transitie te maken van offline naar online.
De volgende stap is het verplaatsen van de focus op ‘online visitekaartje’ naar zichtbaarheid en het halen van business uit de beschikbare kanalen.

Wij geloven sterk in de kracht van verbinden. Door lange termijn samenwerkingen en partnerships aan te gaan met de meest toonaangevende bedrijven versterken we elkaar.

We werken samen met ondernemers aan hun korte én lange termijn visie.
Dit begint bij het genereren van leads op Google en Social media aangevuld met Social prospecting, en gaat steeds een stap verder op weg naar nog meer bereik via organische zichtbaarheid.

Ook houden we een scherp oog op de follow up en up-selling van het huidige klantenbestand.

Waar andere stoppen, gaan wij drie stappen verder. We geven deskundig advies over de invulling van het aanbod, het inzetten van content-marketing en welke copywriting moet worden toegepast bij het aanspreken van de doelgroep. En hoe?
Door op locatie met de ondernemers de mogelijkheden en doelstellingen te bespreken.

Wanneer alles ready-to-go is en de campagne draait, breiden we de zichtbaarheid uit met strategieën die zorgen voor gratis bereik via ‘Social Prospecting.’
Klanten komen met onze dienstverlening nooit voor onverwachte kosten te staan. Alle strategieën die ingezet kunnen worden voor jouw business vallen binnen onze dienstverlening. Zonder extra kosten.

Kernwaarden

  • Samen groeien, samen winnen!
  • Een echte WIN-WIN situatie te creëren
  • Respect voor elkaar
  • Innovatie stimuleren
  • Vertrouwen en vrijheid
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Visie

Het is ons uiteindelijke doel om binnen 10 jaar, 1000+ ondernemers en bedrijven te hebben geholpen op weg naar online dominantie in hun specifieke markt.

Op deze manier kunnen we uiting geven aan onze eerste kernwaarde:
Samen groeien, samen winnen!

Wie zit er achter Scooluxe?

Wichert van Helden, 28 jaar, is de trotse eigenaar van een eigentijds en vooruitstrevend marketingbureau, dat zich onderscheidt in de markt door zich 100% te focussen op het resultaat van klanten en daarnaast naar behoefte ook oog houdt op het vervolg en salestraject. Door dit sterk neer te zetten wordt er uit lead-generatie ook echt business gehaald. Een win-win voor zowel onze klanten áls hun eindgebruikers.

Scooluxe is opgericht om ondernemers explosief online te laten groeien en deze nauwgezet te begeleiden op weg naar een onverslaanbare marketing strategie.
Waar veel bedrijven niet of nauwelijks online zichtbaar zijn, realiseert Wichert 35% gemiddelde groei per geholpen ondernemer.

Door jarenlange ervaring op het gebied van Marketing en Sales heeft Wichert voor ieder bedrijf dat hij screent een ‘Quick-Win’ en weet hij bovendien precies hoe deze snel en strategisch in de markt te zetten is!

Een greep uit onze dienstverlening

Facebook en Instagram Ads

Bereik snel en goedkoop je exacte doelgroep door Facebook en Instagram Funnels

Google Search Ads en Shopping Ads

Gevonden worden op je meest relevante zoekwoorden. Geschikt voor ieder product of dienst

LinkedIn Organic Marketing

GRATIS leads en klanten via LinkedIn? Het is nog steeds mogelijk met LinkedIn unieke algoritme.

Follow up / Sales Processen

Om van leads écht betalende klanten te maken. Met ons

bewezen Framework

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Bram (The Denim Store) Een fijne samenwerking!

Wichert en Scooluxe vallen op door hun unieke werkwijze. Waar andere stoppen gaan zij door. Door het neerzetten van sterk uitgedachte campagnes, en een 'Master'follow-up is mijn online omzet met 300 % gestegen!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Marco (Haitsma Graveerwerk) Volledige ontzorging!

Vanaf het begin duidelijk wat ik kon verwachten. Wichert weet de doelgroep perfect te bereiken en de samenwerking ervaar ik als efficiënt, fijn, en heel persoonlijk.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Brandon (SaaS Canadian Impact)

Scooluxe ontzorgt ons bedrijf op het gebied van online marketing. Met ons lange termijn en persoonlijke  samenwerking zien we daarbij al een flinke groei in organische vindbaarheid. Erg prettig!

Ms. Nameless
Add Your Stars