Online marketing uitbesteden?

Online marketing oplossingen waar jij blij van wordt!

Facebook - Google Ads

We adverteren op Facebook en Google. Specifiek 'getarged' op jouw ideale doelgroep. Ontvang een stroom van leads van mensen die graag met jou willen spreken.

Organisch vindbaar

Wist je dat wij ook werken aan de organische vindbaarheid van onze klanten? Zo creëren we gratis aanvoer van potentiele klanten.

Sales en Follow up

Veel ondernemers laten duizenden euro's liggen in de follow up fase. Met ons framework helpen we je dát te voorkomen en je concurrentie te slim af te zijn.

Laat je ook zoveel omzet liggen?

Beste ondernemer,
Ligt jouw focus nog dagelijks en wekelijks op het binnenhalen van nieuwe klanten?
Voelt die druk als één van de zwaarste lasten op jouw schouders?
Is jouw marketing en salesproces nog mensenwerk, en heb je ook het gevoel dat je hier wel wat aan wílt doen, maar niet weet hoe?

Je frustratie is begrijpelijk, want ieder uur dat je moet spenderen aan het prospecten van potentiële klanten is een uur dat je niet bezig kunt zijn met je core-business en dat is het leveren van een goed product of dienst aan jouw klant. Dáár moet jouw focus liggen.

Wat nou als ik je hier de mogelijkheid geef, om dit radicaal om te draaien, wat zou je daarvan vinden?

Het is zaak om je gehele marketing en salesproces dusdanig voorspelbaar te maken én te automatiseren, dat je zorgeloos je waardevolle tijd kunt besteden aan het blij maken van je huidige én nieuwe klantenbestand.
Dat is tenslotte waarvoor we allemaal ondernemer zijn geworden. Je moet zo snel mogelijk de switch maken van 'werknemer' naar 'werkgever'.

Doe je mee ?


Krijg volautomatisch meer leads, offertes en klanten zonder ook nog maar één keer aan koude acquisitie te hoeven doen.

Je eigen marketing machine

Online Marketing is geen doel maar een middel. Het is geen statisch visitekaartje maar eerder een ‘marketing machine’ die iedere maand (volautomatisch) nieuwe leads en klanten oplevert en je vrij maakt van je business.

En toch lukt het je maar niet om een consistente leadstroom en klanten naar je business toe te trekken. Doe jij aan koude acquisitie en ben je het beu om bij 9 van de 10 telefoongesprekken die harde afwijzing te horen?
Of heb je al online marketing strategieën geprobeerd maar leverden die tot nu toe niets op?

Frustrerend! En toch heb je het gevoel dat er iets moet veranderen om dit om te draaien.

Hoe hoor ik je nu denken? Juist, met online marketing.
Wanneer je namelijk nu niet de stap zet naar een sterke online marketing strategie, ben je op termijn je positie kwijt aan je concurrent en gaat deze er met je klanten vandoor.


Daarom bieden we je vandaag de kans om dit voor te zijn en samen met ons te bouwen aan een 'Marketing en Salesmachine' die toekomstbestendig is en gaat zorgen voor een continue aanvoer van potentiele klanten die graag met jou in gesprek willen.

Wat gaat het voor je betekenen als je jouw product of dienst kunt inzetten voor honderden of zelfs duizenden mensen die geïnteresseerd zijn in je expertise? 

En dat dit jarenlang voor je blijft werken?  


Ontdek onze unieke werkwijze! 

  

Maandelijks voortgangs-gesprek

24/7 in touch. Drop je vraag, binnen 5 uur een passend antwoord. We houden daarnaast maandelijkse evaluatiegesprekken om de voortgang te meten

Social Growth / Social Management

Beheer en onderhoud van je sociale kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn. Met de passende content blijven we 'top of mind' bij je doelgroep.

Targetting

Ontdek je ideale bezoeker (én klant) zoals je hem nooit eerder zag.

Zo kunnen we jouw ideale klant met de juiste boodschap aanspreken.

Conversie gerichte Landingspagina's

Instellen van landingspagina's met de juiste boodschap voor jouw ideale klant. Onze landingspagina zijn 100% conversie geoptimaliseerd.  We overleven het  ecosysteem van afleidingen waarin je bezoekers de aandacht spanne van een goudvis hebben.

Marketing funnels

We automatiseren je 'Customer Journey' door de inzet van marketing funnels   (Lead-follow up-sales) 
Dit realiseren we door gebruik te maken van autoresponders (Mailblue) om leads automatisch op te leiden naar een salesgesprek met jou!


Facebook - Instagram Marketing

Aanmaken van advertenties in de Tijdlijn, Stories, Watch, Whatsapp, Messenger van Facebook en Instagram om je bereik te vergroten en je marketingmachine te laten knallen.

Google ads Marketing

Met uitgebreid en sterk zoekwoordenonderzoek brengen we je advertentie onder de aandacht van je doelgroep via 'Google Search'. Organische vindbaarheid

Tijd om je website te transformeren van 'online visitekaartje' naar marketingmachine. We brengen advies uit voor design en conversieoptimalisatie en maken je bedrijf lokaal en landelijk zichtbaar in de zoekresultaten. Middels de inzet van onze unieke content strategie. 

Follow up / Sales

We creëren jou vijver van potentiele klanten. Maar deze moeten wel omgezet worden naar klanten. Door implementatie van ons bewezen Framework behoor je tot de 10% ondernemers die wél business haalt uit zijn follow up strategie, en emailmarketing.

Hoe zou het voor je zijn...

 • Als je nooit meer hoeft te 'jagen' op klanten
 • Of afhankelijk zijn van je eigen netwerk?
 • Als je meer leads, klanten en omzet kunt halen uit je online kanalen op een geautomatiseerde manier?
 • Als onze expertise werkt als verlengstuk van jouw organisatie?
 • Jij vanaf nu een oneerlijke voorsprong creëert ten opzichte van je  concurrentie?

Om tot een succesvolle samenwerking te komen kijken we eerste of je een juiste fit bent voor ons.
En eerlijk, dit kan alleen door met elkaar in gesprek te gaan. 

€ 350,-

GRATIS

Op maat gemaakt marketingplan!

 • Geen irritant salesgesprek, gewoon om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.
              Niet overtuigd? Even goede vrienden. Je gaat ervandoor met een marketingplan op maat die                toekomstbestendig is.
 • We bespreken je huidige situatie, je gewenste situatie en hoe je daar gaat komen
 • Wat de status is van je Socials en huidige website.
 • Welke kansen er voor het oprapen liggen.
 • Welke strategie en marketing funnel het best bij jou past.

Onze dienstverleningen

Pakket 1

Facebook en Instagram marketing met maar liefst 6 aanvullende services

Pakket 2

Google Advertising met maar liefst 5 aanvullende services, waaronder SEO Tools.

Pakket 3

Genereer leads via LinkedIn en boek tot wel 30+ verkoopgesprekken per maand in.

Pakket 4

Ideaal voor de startende ondernemer. Scoor de #1 positie in de zoekresultaten!

Onze winnende formule

Gratis adviesgesprek

In dit gesprek bespreken we geheel vrijblijvend waar je nu staat, waar je naartoe wilt groeien en welke mogelijkheden er liggen voor jou onderneming. Je ontvangt een marketingplan op maat inclusief een samenwerkingsvoorstel en kostenplaatje.

Inwerkproces

Zodra we een geweldige samenwerking aangaan doorloop jij ons gestructureerde inwerkproces. Zo zijn we binnen een half uur helemaal ready-to-go!

Strategiegesprek

In dit gesprek nemen we de gehele strategie voor de komende maanden door. Dit is jouw persoonlijke online fundament. 

Start campagne

We zijn zover. We lanceren de campagne op basis van de samen met jou opgestelde strategie. De eerste resultaten zijn al na twee á drie dagen zichtbaar.

Bijsturen en optimaliseren

Je bezoekersaantallen nemen toe en je eerste conversies zijn zichtbaar. De samenwerking begint zijn vruchten af te werpen. We analyseren dagelijks en sturen bij waar nodig. Net zolang totdat je jouw doelen bereikt.

Periodieke evaluaties

Jij wilt natuurlijk als geen ander op de hoogte gehouden worden van de voortgang. Je ontvangt maandelijks van ons resultaten rapporten en tijdens onze evaluatie-meetings onderbouwen we de cijfers en plannen we vooruit naar de werkzaamheden en mogelijkheden voor de komende periode. Zo blijf je altijd 'In Controll' 

Wichert is een specialist in zijn vak. De ongekende service die hij verleent laat mijn bedrijf dan ook explosief groeien. In de eerste twee maanden is mijn e-book al meer dan 1500 keer gedownload! Met het 'framework' follow up strategie is dit veel mooie nieuwe business.

Ik was het meest overtuigd van Google Ads, maar de combinatie met Facebook en LinkedIn levert leuke extra business op voor mijn praktijk! Wichert weet met zijn specialisme de doelgroep te vinden én te raken.

Kevin Post

Na een prettig gesprek de samenwerking aangegaan en het plan ten uitvoer gebracht. Een geautomatiseerd proces van lead tot opvolging!
Babette in 't Veld

Dit gaat Scooluxe voor jouw online marketing betekenen!

 • Altijd in persoonlijk contact met ons via Whatssapp of Skype
 • Maandelijkse evaluatie en voortgang gesprekken
 • 24/7 inzicht in je huidige resultaten
 • Eigen ontwikkelde strategieën voor gratis marketing via Google, Instagram en LinkedIn
 • Altijd 'Top of Mind' bij je doelgroep
 • Gedegen conversiecheck van je website of webshop
 • Lange termijn strategieën voor organisch bereik en nieuwe klanten!
 • Eenmalige bonusuitkering bij aanbreng nieuwe klant. 

Laten we eens een virtuele kop koffie drinken.