Wat zijn Google Advertenties (SEA)?

Door middel van Google advertenties (Search Engine Advertising) kun je snel en gericht bezoekers trekken naar jouw website of landingspagina.
Google is gebaseerd op relevant zoekverkeer.
Door Google advertenties op de juiste manier in te zetten komt jouw bedrijf bovenaan in Google, en kom je in contact met mensen die écht naar jouw bedrijf op zoek zijn.

Wat leveren Google advertenties je concreet op?
* Je wordt vertoond bóven de organische resultaten.
* Meer websitebezoekers die gericht zoeken op jouw product of dienst.
* Meer klanten.

Zo behaal je succes met Google Ads.

Succes met Google ads begint met het analyseren van je websitestructuur en het uitsplitsen van je producten en diensten.
Op basis van deze informatie starten we een doelgroep analyse van je ideale klant. Rekening houdend met de situatie van jouw organisatie.

Heb jij de demografische gegevens van je doelgroep goed in kaart? Dit is allemaal van groot belang voor de campagnestructuur.

Er volgt een gedegen zoekwoordenonderzoek. Welke zoekwoorden passen bij jouw huidige situatie? Met welke zoekwoorden kunnen we inspelen op de behoeftes van je potentiële klanten?
Wat zijn onderwerpen en interesses van je huidige klanten, én die van je potentiële klanten?

Jouw bedrijf moet advertenties gaan draaien op basis van ‘De Keten der Relevantie.’
Dit houdt in: Een goede CTR, Relevantie van jouw content ten opzichte van de zoekopdracht, en een goed werkende landingspagina.

Relevantie is dus eigenlijk 100% van invloed, want: Wanneer jouw advertentie bij de behoefte uit de zoekopdracht aansluit, heb je een hoge relevantie. Daarmee een goede Click Trough Rate, een goede landingspagina maakt het dan af.

Bovenstaande uitleg, is dan ook de reden dat we altijd streven naar de meest sterke content aangepast aan jouw huidige situatie.

Omdat je via Search Ads, per definitie veel nieuwe bezoekers gaat krijgen, checken we altijd de website of landingspagina en doen waar nodig aanbevelingen voor verbeteringen.
Met deze optimalisatie zorgen we voor nieuwe klanten!