Waarom LinkedIn Marketing 'The Way To Go' is

En vooral.. wat het je oplevert

Herken jij jezelf?

Ken je de frustratie van niet genoeg nieuwe, warme leads op een voorspelbare basis? Je hebt waarschijnlijk al wel eens geïnvesteerd (of uitbesteed) in Facebook / Instagram advertenties. Wellicht leveren deze wel leads, maar de kwaliteit hiervan valt in de praktijk nog wel eens tegen en bovendien kosten ze je een hoop marketing budget.

Feit is dat dit de groei en de stabiliteit van je onderneming onder druk zet, want ieder bedrijf is gebaat bij een constante stroom van leads. Al helemaal van warme leads.

Met onze multi-channel oplossing op LinkedIn helpen we je dat probleem oplossen. We bouwen aan een goed LinkedIn profiel dat ervoor zorgt dat je de autoriteit die je nodig hebt, uitstraalt bij je doelgroep. Verhogen het engagement op je content voor veel meer bereik en interactie op je post! Tenslotte, iedereen die interactie heeft op jouw content is immers een potentiele lead, en dus een klant!In dit artikel

Herken jij jezelf?
Hier begint het nieuwe leads genereren.
Maar wat levert het je daadwerkelijk op

Wat is LinkedIn lead-generatie in de praktijk

Onze unieke werkwijze

Hier begint het 'nieuwe' leads genereren met LinkedIn Marketing

Daarnaast gaan we actief opzoek naar mensen binnen jouw doelgroep die aansluiten op jouw ideale klantprofiel. Bouwen een connectie met deze mensen op. Zodat ze al vóórdat je met ze in gesprek gaat, weten wie jij bent, wat je doet, en wat je voor hen kunt betekenen.Alle gesprekken die je op deze manier zult voeren, voelen comfortabel aan. Je hebt namelijk het koude al uit je acquisitie gehaald. Géén irritante salesgesprekken meer. Niet voor jou, maar ook niet voor je lead. Wel zo fijn voor beide partijen.

Ben jij opzoek naar een voorspelbare stroom van leads, mensen die écht met je willen spreken en dat ZONDER het verspillen van advertentiebudget?

Maar wat levert het je daadwerkelijk op:

 •  5-40 verkoopgesprekken per maand (afhankelijk van ambitie en capaciteit)
 • Hoge betrokkenheid bij je content en profiel.
 • Segmentatie van je ideale klant (geen vervelende klanten meer)
 • Schaalbaar en gecontroleerd groeien
 • Toekomstbestendig en onderscheidend
 • Besparen van tijd, geld en een hogere efficiëntie.
 • Direct met de juiste persoon aan tafel.
 • Perfect voor zowel start-up, scale-up, volwassen organisaties

Wat is LinkedIn Lead-generatie in de praktijk

Wat is LinkedIn Lead-generatie.

Door jouw persoonlijke LinkedIn profiel toe te voegen in onze software kunnen we met zogeheten beheers rechten de Lead-generatie van en met jouw profiel beheren.

Na segmentatie van je ideale klantengroep, analyseren van data uit je markt, en het bepalen van waardeproposities richten we onze Messenger Software in met berichten op de manier waarop jij je klanten aanspreekt.
Door het versturen van minimaal 20 connectie verzoeken per dag en max. 100 in de week, benaderen we voor jou maandelijks tot wel 400 leads.Stel, de helft reageert op de berichten, de follow-up berichten en onze persoonlijke conversaties! Daarvan gaat in het slechtste geval maar 25% een gesprek met jou aan. Ben jij in staat om uit 50 gesprekken, minimaal 25 klanten te halen?In de praktijk is dit percentage hoger, maar we stemmen uiteraard alles af op jouw ambitie en capaciteit.

Wij nemen je uit handen:

Zonder kennis en ervaring is LinkedIn lead-generatie een kostbare bezigheid die alleen maargeld kost. Hoe fijn zou het zijn om deze krachtige manier van marketing voor jouw bedrijf,uit te kunnen besteden aan experts met jarenlange ervaring?

 • Out-reach van jouw bedrijf naar je ideale klant (of personeelsleden)
 • Het opbouwen van een relatie met je potentiële klant
 • Follow up traject
 • Het inboeken van afspraken met leads in jouw agenda.
 • Het plaatsen van content, en het creëren van extra engagement op je posts.
 • Zet je jezelf neer als dé autoriteit in jouw markt, door zoveel mogelijk waarde te geven.

Scooluxe: Focus op resultaat.

Een persoonlijke relatie, het is voor dé manier voor een prettige samenwerking. Daarom evalueren we iedere maand de resultaten van het gehele traject, en maken de plannen voor de komende tijd 100% naar jouw tevredenheid.Je krijgt van ons geen excuusjes of andere redenen waarom er geen resultaten zijn.

Wij beheren een waterdichte lead-generatie voor elk bedrijf en zijn altijd eerlijk en transparant.

Eerder hebben we je in onze mailings al verteld over onze unieke garantiestelling. Daar ga jij toch ook gebruik van maken?

Onze werkwijze

 • Verhelderend gesprek. We bespreken je doelstellingen, groeicapaciteit en maken een plan op maat
 • Inwerkproces. Met het inwerkproces zijn alle systemen en tools binnen een half uur geregeld. Op naar de start van een geweldige samenwerking.
 • Kick-off. De  campagnes worden gebouwd en gelanceerd. Voor jou is er altijd ruimte voor feedback en aanpassingen.
 • Analyseren van de eerste resultaten. De eerste resultaten zullen binnen twee dagen beschikbaar zijn. Het verkeer neemt toe en zo ook je conversies. We optimaliseren en sturen bij waar nodig. Zo behalen we gegarandeerd het gewenste resultaat.
 • Iedere maand een voortgang en evaluatiegesprek. We staan in nauw contact met elkaar. Maandelijks bespreken we de voortgang en plannen we het vervolgtraject voor nog meer resultaat!
 •  Je doelen behalen. Het gaat om het eindresultaat en een lange termijn samenwerking. Alleen resultaat telt bij Scooluxe.