Meer leads, klanten en omzet voor jouw bedrijf

Onze diensten

Facebook en Instagram Advertenties

Domineren op Social media? WIj bouwen jouw converterende marketingfunnel en bereiken je doelgroep op Facebook en Instagram. Inclusief cijfermatige onderbouwing en advies!

Google Advertenties

Adverteren in Google (SEA) op de zoekwoorden die het relevantst zijn voor jouw product of dienst? Wij managen en beheren jouw advertenties in het zoek-displaynetwerk van Google  

Google Shopping Advertenties

De producten van je webshop automatisch in de 'Shopping display' van Google onder de aandacht laten komen bij je (potentiele) klanten. Wij beheren je gehele campagne en je Merchant Center 

LinkedIn Marketing

Gratis en betaald aan honderden leads komen via LinkedIn. Wij beheren je content marketing op LinkedIn en de inzet van de B2B en Sales Navigator Tool. 

Social Growth / Organisch bereik

Volledig beheer van je social media kanalen en de groei van je bedrijf in 'Google Mijn Bedrijf'. Met een hoog lange termijn oogmerk pakken we ook je online visitekaartje aan.

Contentmanagement

We implementeren onze unieke Content strategie op de website van je business.

Het geraamte van onze blogartikelen zorgt voor een goede vindbaarheid in Google en het aantrekken van bezoekers.

Follow ups en Sales

Middels de implementatie van ons bewezen Framework 'Ultiem Salesproces' behoor jij tot de top 10% ondernemers die wél business haalt uit zijn opvolging.

Research Marketing

Waardevolle leads genereren met je eigen scan. Het is ons motto van de term Research Marketing.

Je eigen accountmanager

Bij Scooluxe werk je met een eigen accountmanager die de gehele samenwerking werkt aan jouw marketing. Bovendien fungeert hij als een vast aanspreekpunt.

Onze winnende formule

Gratis adviesgesprek

In dit gesprek bespreken we geheel vrijblijvend waar je nu staat, waar je naartoe wilt groeien en welke mogelijkheden er liggen voor jou onderneming. Je ontvangt een marketingplan op maat inclusief een samenwerkingsvoorstel en kostenplaatje.

Inwerkproces

Zodra we een geweldige samenwerking aangaan doorloop jij ons gestructureerde inwerkproces. Zo zijn we binnen een half uur helemaal ready-to-go!

Strategiegesprek

In dit gesprek nemen we de gehele strategie voor de komende maanden door. Dit is jouw persoonlijke online fundament. 

Start campagne

We zijn zover. We lanceren de campagne op basis van de samen met jou opgestelde strategie. De eerste resultaten zijn al na twee á drie dagen zichtbaar.

Bijsturen en optimaliseren

Je bezoekersaantallen nemen toe en je eerste conversies zijn zichtbaar. De samenwerking begint zijn vruchten af te werpen. We analyseren dagelijks en sturen bij waar nodig. Net zolang totdat je jouw doelen bereikt.

Periodieke evaluaties

Jij wilt natuurlijk als geen ander op de hoogte gehouden worden van de voortgang. Je ontvangt maandelijks van ons resultaten rapporten en tijdens onze evaluatie-meetings onderbouwen we de cijfers en plannen we vooruit naar de werkzaamheden en mogelijkheden voor de komende periode. Zo blijf je altijd 'In Controll' 

Onze werkwijze implementeren voor jouw business?

Ben je toe aan consistente en controleerbare groei van je business? Wil je niet langer afhankelijk zijn van je netwerk, koude acquisitie of het inkopen van slechte leads? Dan is het tijd om onze werkwijze in je bedrijf te implementeren voor meer leads, klanten en omzet!

Door met elkaar in gesprek te gaan en je huidige en gewenste situatie goed in kaart te brengen komen we tot een passende oplossing voor jouw ambities. De dienstverlening wordt volledig afgestemd op jouw behoeftes en doelstellingen!

Aan de hand van dit gesprek bekijken we welke oplossingen passen bij jouw doelstellingen, maar ook belangrijk, welke niet! 

Durf jij het aan? Bekijk dan eens de pagina hieronder