Aansluiten bij Scooluxe en een passief inkomen opbouwen?

  • Ontvang commissies van 10-20% van je gemaakte deals, terugkerend.
  • Bouw een passief inkomen op.
  • Wordt opgeleid tot de top 1% experts van de Appointment-Setters en Sales agents.
  • Groei door en verdien nog meer commissie.
  • Baas over je eigen tijd, ultieme vrijheid
  • Werken met een gezellig team maar locatie onafhankelijk
  • Géén financiële investering nodig! 


Note: Dit is geen sollicitatie. Ontvang vrijblijvend onze brochure met info over de werkwijze, verdienmodel, ons team en jou traject. We laten je na aanmelding graag de sollicitatiemogelijkheden zien!

Fulltime verdienen, zonder de lasten van fulltime werken

Als Appointment Setter en Salesagent, ben je het verlengstuk van een organisatie. Zelfs misschien wel de levensader. Want zonder sales, geen omzet en zonder omzet geen business. Dit weet iedere ondernemer.

Wij zijn van mening dat mensen in deze belangrijke functie dienen te verdienen naar wat je daadwerkelijk waard bent. Dat betekent dat je niet een deal voor een jaar binnenhaalt, en maar éénmalig verdient, maar dan ook echt voor een jaar. En daar ondersteunen wij volledig in. Wij faciliteren in je opleiding, training en ontwikkeling en stomen je binnen twee maanden klaar voor het echte werk. Je behoort dan tot de top 1% van de Appointment Setters en Salesagents. Klaar om je eigen passieve inkomen op te bouwen. En weet je wat ook zo leuk is? Je kunt al deze kennis op een later moment gebruiken om er je eigen pad mee uit te stippelen. 

Je hoeft niet meer aan koude acquisitie te doen, of een bellijst te maken of leads te zoeken en te benaderen. Doordat je enkel werkt met je eigen vijver van 'ideale klanten' verkoop je veel meer waardoor je meer gaat verdienen (en dat passief) dan de gemiddelde werknemer in Nederland (€2.000 per maand), zonder dat je al hun lasten hoeft te dragen.

Hierom moet je bij Scooluxe aan de slag gaan!

Verdiensten! Bouw een passief inkomen met maandelijks terugkerende hoge commissies.
Opleiding en ontwikkeling! Als jij wilt investeren in jouw toekomst, doen wij dat ook! In samenwerking met onze eerder genoemde partner Technical Improvement hebben wij een stap voor stap gestructureerd opleidingsprogramma ontwikkeld die ervoor zorgt dat jij binnen 2 maanden klaar bent om je te meten met de top 1% van de 'Appointment Setter' in de markt.
Geen financiële investering nodig.  De financiële investering die nodig is voor jouw opleiding wordt door ons betaald.  
Ultieme vrijheid. We hebben medewerkers gehad die werkten vanuit Thailand en Canada. Je kunt volledig locatie onafhankelijk werken, en toch onderdeel zijn van een gezellig team. 
€ 5000 + 
Verdient onze topverkoper momenteel passief!

2500 + 

Binnen 4 maanden wanneer jij inzet en motivatie 100% is.
15 + 
Sales Agents opgeleid!

Benieuwd wat Scooluxe voor jou kan betekenen?

Download dan de gratis brochure en ontdek de werkwijze en voordelen waarom aan te sluiten als Appointment Setter en Salesagent bij Scooluxe.